BOLU / GEREDE - Bahçelievler İlkokulu

Ara

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında ''Çocuk şiir okumaları''çalışmaları yapılmıştır.

Okunan şiirlerden seçilen kelimelerle,en iyi cümle en iyi afiş yarışması düzenlenmiştir.

Okulumuz eser inceleme ve seçme komisyonu tarafından yapılan değerlendirme sonucunda 4/B Sınıfından KEREM KIYMAZARSLAN isimli öğrencimiz birinci seçilmiştir.

Ara

Dilimizin zenginlikleri Projesi,''Sözlük Özgürlüktür'' teması altında yer alan Anahtar kelimelerle hikaye anlatma yarışması okulumuzda gerçekleştirilmiştir.Yarışmaya katılan eserlerden finale kalanlar 25 Aralık Pazartesi günü hikayelerini sunmuşlardır.Okulumuz eser inceleme ve seçme okul komisyonu tarafından hikaye anlatımları değerlendirilmiştir.

1- Ayşe Mehlika PEKER(4/A)

2-Berra ÖZOĞUL(3/B)

3-Esma ÜNLÜ(4/B)

4/A Sınıfından Ayşe Mehlika PEKER isimli öğrencimiz yazdığı hikaye ile birinci olmuştur.Dereceye giren öğrencilerimiz Okul müdürümüz Sedat BAŞYİĞİT tarafından ödüllendirilmiştir.

Kas

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında bilen oturur etkinliği sınıflarımızda gerçekleştirildi.

Kas

Miili eğitim bakanlığına bağlı okul öğrencilerinin kılık kıyafetlerine dair yönetmeliğince okulumzda kıyafet uygulamasının belirlenmesi amacıyla ''Okul kılık kıyafet belirleme komisyonu ''Okul Aile Birliğinin 25/10/2023 tarih ve 1 nolu tavsiye kararı doğrultusunda toplanarak çalışmalarını sonlandırmıştır.

2024-2025 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA YENİ KAYIT YAPTIRACAK 1.SINIFLAR VE 2.SINIFLAR YENİ KIYAFETLERLE OKULA BAŞLAYACAK 3.VE 4.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ İSE İSTEĞE BAĞLI OLARAK DEĞİŞTİREBİLİR YA DA ÖNLÜKLERLE DEVAM EDEBİLECEKLERDİR, KADEMELİ OLARAK GEÇİŞ YAPILACAKTIR.

Ekm

Şanlı CUMHURİYETİMİZİN 100. yılı Okulumuz Öğretmen,Öğrenci ve Velilerin katılımıyla coşkuyla kutlandı.

Ekm

13 EKİM Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü kapsamında okulumuzda tahliye tatbikatı gerçekleştirildi.Öğreciler çalan siren sesinin ardından okulu tahliye edip toplanma alanlarında yerlerini aldılar.