BOLU / GEREDE - Bahçelievler İlkokulu

Bahçelievler İlkokulu

Adres
BAHÇELİEVLER MAH. MERCAN SK. BOLU GEREDE BAHÇELIEVLER ILKOKULU BLOK NO: 3 GEREDE / BOLU
Vizyon
Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, çağın değişen değerlerini kavramış, çevresiyle bütünleşmiş, bilim ışığında geleneği ve değişimi bütünleştirerek; geleceğe sağlam adımlar atacak bireylerin yetiştiği özgün bir okul ortamı ile Yurt ve Ulus Bütünlüğü bilincini veren; her öğrencinin sahip oldupu yeteneklerini en üst seviyeye ulaştıracak bilgi toplumu okulunu oluşturmaktır.
Misyon
Atatürk ilk eve inkılapları doğrultusunda; demokratik bir ortamda çağın çağın getirdiği yenilikleri ve eğitim öğretim sistemimize yansıtarak, nitelikli bir eğitim vermek; Öğrencilere tüm gizli güçlerini gerçeklerştirebilmesi için fırsatlar sunmak, saygı ve sorumluluk duygularını geliştirerek okulda ve hayatta “BAŞARILI” bireyler olmalarını sağlamak, Yurdunu ve ulusunu seven, güzel ahlaklı, çok yönü bilgi ve becerilerle donatılmış, bilgiyi üreten ve kullanan bireyler yetiştirmektir.
2014 Yılında Eğitim Öğretime başladı.
09:00/14:50
ADSL (16 Mbit ve üzeri)